Projecte agroecològic de producció de carn lligat a la prevenció d’incendis forestal.
Aquest és un plat clàssic i saborós de cabrit, alhora és molt senzill de fer.
Ingredients:
Costelles de cabrit
Ou
Oli d'oliva verge
Sal
Pa ratllat
Es salen les costelletes, es passen per l'ou batut amb una mica de sal i posteriorment s'arrebossen amb el pa ratllat. Es fregeixen en una paella amb abundant oli calent.
Les costelles arrebossades es poden acompanyar amb patates fregides o amb un bon plat de verdura de temporada.
Bon profit!
Aquest és un plat clàssic i saborós de cabrit, alhora és molt senzill de fer.
Ingredients:
Costelles de cabrit
Ou
Oli d'oliva verge
Sal
Pa ratllat
Es salen les costelletes, es passen per l'ou batut amb una mica de sal i posteriorment s'arrebossen amb el pa ratllat. Es fregeixen en una paella amb abundant oli calent.
Les costelles arrebossades es poden acompanyar amb patates fregides o amb un bon plat de verdura de temporada.
Bon profit!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada