Projecte agroecològic de producció de carn lligat a la prevenció d’incendis forestal.
Aquesta és una recepta castellana molt suculenta, necessita xup-xup i té l'avantatge que ens permet cuinar aquelles parts del xai amb més os.
Ingredients:
Xai (coll, braó...)
Ceba
All
Pebrot vermell
Patata
Pastanaga
Tomàquet fregit
Llorer
Farigola
Vi blanc
Julivert
Elaboració:
En una olla gran, marcar els trossos de carn i retirar quan estiguin daurats.
En el mateix recipient, saltejar el pebrot vermell en daus i la ceba.
Deixar daurar amb el llorer i la farigola, desglaçar amb el vi i reduir.
Afegir el tomàquet fregit i la carn, cobrir amb aigua i deixar coure una hora.
Afegir patates trencades (per tal que deixin anar el midó) i les pastanagues en rodanxes.
Fer una picada amb all i julivert i afegir al final de la cocció.
Salut i bons aliments 😋
Aquesta és una recepta castellana molt suculenta, necessita xup-xup i té l'avantatge que ens permet cuinar aquelles parts del xai amb més os.
Ingredients:
Xai (coll, braó...)
Ceba
All
Pebrot vermell
Patata
Pastanaga
Tomàquet fregit
Llorer
Farigola
Vi blanc
Julivert
Elaboració:
En una olla gran, marcar els trossos de carn i retirar quan estiguin daurats.
En el mateix recipient, saltejar el pebrot vermell en daus i la ceba.
Deixar daurar amb el llorer i la farigola, desglaçar amb el vi i reduir.
Afegir el tomàquet fregit i la carn, cobrir amb aigua i deixar coure una hora.
Afegir patates trencades (per tal que deixin anar el midó) i les pastanagues en rodanxes.
Fer una picada amb all i julivert i afegir al final de la cocció.
Salut i bons aliments 😋
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada