Projecte agroecològic de producció de carn lligat a la prevenció d’incendis forestals.
En aquesta entrada us deixarem alguns consells molt fàcils de seguir alhora de conservar i de cuinar la carn de Remugabosc;
-Quan rebeu la nostra carn congeleu la que no hagueu de consumir en els propers dies, doncs la carn millor congelar-la fresca.
-El cap i el fetge és el més delicat, així que si no ho cuineu de seguida, congeleu-ho ràpid.
-Quan hagueu de descongelar la carn, millor que es descongeli poc a poc, dins de la nevera.
-Quan hagueu de cuinar la carn, deixeu-la una estona abans fora de la nevera perquè perdi la fredor i s'atemperi.
-Si es fa a la planxa o a la brasa s'ha de fer volta i volta. No punxar ni fer cap tall a la carn ja que perd suculència.
-Saleu al final.
-Si feu la carn al forn mentre més temps i menys temperatura millor
Us deixem una pàgina web amb moltes receptes https://www.canalcordero.com/ recetas-cordero/
Salut i bons aliments!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada