Conservació i cuinat de la carn de Remugabosc

Projecte agroecològic de producció de carn lligat a la prevenció d’incendis forestals.



En aquesta entrada us deixarem alguns consells molt fàcils de seguir alhora de conservar i de cuinar la carn de Remugabosc;

-Quan rebeu la nostra carn congeleu la que no hagueu de consumir en els propers dies, doncs la carn millor congelar-la fresca.

-El cap i el fetge és el més delicat, així que si no ho cuineu de seguida, congeleu-ho ràpid.

-Quan hagueu de descongelar la carn, millor que es descongeli poc a poc, dins de la nevera.

-Quan hagueu de cuinar la carn, deixeu-la una estona abans  fora de la nevera perquè perdi la fredor i s'atemperi.

-Si es fa a la planxa o a la brasa s'ha de fer volta i volta. No punxar ni fer cap tall a la carn  ja que perd suculència. 

-Saleu al final.

-Si feu la carn al forn mentre més temps i menys temperatura millor

Us deixem una pàgina web amb moltes receptes https://www.canalcordero.com/recetas-cordero/

Salut i bons aliments!

Comentaris